Våra tjänster

Vi är ett flyttföretag som ger dig en prisvärd komplett flyttservice. Vi flyttar dig lokalt, över hela landet eller utomlands.

Vi har yrkestrafiktillstånd samt försäkring i Trygg Hansa så att du som kund kan känna dig trygg när du flyttar med oss. Vi vill bygga vårt varumärke på nöjda kunder!

LOKALA FLYTTNINGAR

Vi hjälper er med allt inom flytt. Vi packar, emballerar, monterar, städar, utför homestyling, flyttar samt magasinerar.

NATIONELLA FLYTTNINGAR

Vi kör regelbundet över hela Sverige och utför även transporter.

UTLANDSFLYTTNINGAR

Vi utför utrikesflyttningar inom Europa.

FÖRETAGSFLYTT

Vi flyttar företag, kontor, lager åt mindre och större företag. Både externt, internt, lokalt eller över hela landet.

DÖDSBO/RÖJNING

Vi utför tömning av dödsbon i Göteborgsområdet. Vi kan hjälpa er med att köra saker till tippen, flyttstäd samt saneringar. Kort sagt, när ni hämtat arvegodset lämnar ni bara nyckeln till oss så sköter vi på ”R&D FLYTTEN” resten.

FLYTTSTÄDNING

Vi utför alla typer av flyttstäd. Lättare flyttstädningar eller saneringar. Vi ser till att du får en godkänd flyttstädning och idag kan man ansöka om RUT-avdrag på 50% av kostnaden för flyttstäd. 

MAGASINERING

Vi kan hjälpa er med magasinering i Göteborg. Vi erbjuder magasinering med värme, larm och skydd mot skadedjur så att era saker står tryggt hos oss.

HOMESTYLING

Vi kan hjälpa er med homestyling inför försäljning av er bostad. Du kan välja en enklare styling där vi jobbar med befintligt möblemang och endast tillför accessoarer/mindre möbler eller en total styling där vi tillför allt möblemang. Kontakta oss på ”R&D FLYTTEN” för en konsultation.