Om Oss

R&D Flytten AB utför kvalitetsflytt med ambition och brett utbud inom packning, flytt och flyttstädning. Vi erbjuder även magasinering samt tömning av bohag.
Vi eftersträvar att alltid vara så trygga&smidiga som möjligt, ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt. Detta för att få nöjda kunder.

Oavsett hur mycket du har att flytta, hur långt det ska flyttas eller hur svårt det tyckas vara, så tar vi hand om det. Vi ger garantier på vår flyttstädning, då det är viktigt att våra kunder är nöjda med utfört arbete.

Vi inom R&D flytten kämpar alltid för att hålla ett högklassigt och professionellt omhändertagande av din flytt.
Vi har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att din flytt ska gå så smidigt som möjligt

FLYTT TIPS

Flytt tips – viktiga tips inför din flytt
Vårt allra bästa flytt tips är god planering, för en lyckad flytt är beroende av att alla vet vad som ska göras och när. Här är några saker som du bör tänka på i god tid inför flytten. Om du har några frågor så kan du alltid kontakta oss. Vi har god kunskap av allt som man behöver tänka på då man ska flytta, och vi ger gärna personliga tips och råd.

Flytten börjar med planering
När du väl har bokat ett datum med oss så börjar nedräkningen och du bör införa olika hållpunkter för när olika moment ska vara klara. Vi ger dig rådet att kontakta oss i god tid så att vi kan komma precis när du behöver det.

Flyttkartonger
De kartonger som vanliga byggbutiker säljer har bara 2 lager papp och är därmed inte lika pålitliga. Vi har de bästa kartongerna och kan tillsammans med dig komma fram till hur många du kommer att behöva för ditt hem.
När man packar kartonger så är det inte vad kartongen klarar av som är måttstocken för hur mycket man ska stuva in i den. Även om en flyttkartong håller för många kilon så är det inte säkert att våra armar gör det. Om du själv inte kan rubba på kartongen då den är färdigpackad så är den för tung. Vi kommer förstås med styrka och rätt bärteknik, men det är viktigt att du inte lastar flyttkartongerna tyngre än att du själv kan lyfta dem.

Packa i sopsäckar
Sopsäckar är verkligen ingen dum idé när man ska packa sådant som kan behöva lite extra skydd, som till exempel bäddmadrasser och kuddar. Se till att packa i sopsäckar som är slitstarka, det här är nämligen något som gör det lättare för oss att hantera packningen av flyttbilen samtidigt som dina saker får ett extra skydd mot smuts och slitage.

Flyttstädning
Du kan förstås ta hand om flyttstädningen själv, men frågan är om det här är något som du vill syssla med då det finns så mycket annat att sköta om i den nya bostaden. Idag så kan man ansöka om RUT-avdrag på kostnaden för flyttstädningen så halva kostnaden slipper man. Vi hjälper dig med att städa och ser till att du får en godkänd flyttstädning.